Ingyenes szállítás 35.000 forintot meghaladó vásárlás esetén!

Attack on Titan

Az Attack on Titan egy olyan világban játszódik, ahol az emberiség magas falakkal körülvett városokban elzárkózva él, mivel a falakon kívül titánok, óriási emberszerű lények falják fel őket, minden ok nélkül. A történet középpontjában Eren Jaeger (Jäger), és gyermekkori barátai Mikasa Ackerman valamint Armin Arlert állnak, akik élete örökre megváltozik a Kolosszális Titán megjelenésével, aki szülővárosuk lerombolását és Eren édesanyjának a halálát is okozza.


71termék
 

Száz évvel a történet kezdete előtt, az óriási emberszerű lények, a titánok, arra kényszerítették az emberiséget, hogy magas koncentrikus falak rendszere közé meneküljenek. Ezek a Mária fal, a Rózsa fal, és a Sina fal. A falak között az emberiség békében élt egészen 100 éven keresztül, ám egy 60 méteres óriás titán (kolosszális óriás) és egy kisebb, de páncéllal védett titán (páncélos óriás) hirtelen támadása, arra kényszerítette őket, hogy elhagyják a Mária fal és Rózsa fal közötti földeket, ami éhínséget és zűrzavart hozott magával.

A titánokról nagyon keveset tudunk, a körülbelül 3-15 méter magasságú óriási teremtmények ösztönösen támadják és falják fel az embereket, amint megpillantják őket. Pedig a túléléshez nincs is szükségük húsra, hiszen még akkor sem vadásznak állatokra, ha hosszabb ideig nem találkoznak emberekkel. Az energiájukat is úgy tűnik, közvetlenül a napfényből nyerik. Kemény a bőrük, és regeneráló képességeik miatt csak úgy lehet velük végezni, ha egy mély vágást ejtenek a tarkójukon. Ennek a gyengepontnak az ismerete vezetett a háromdimenziós manőver felszerelés kifejlesztéséhez, ami lehetővé tette az emberek számára, hogy háromdimenziós térben villám gyorsan navigáljanak. A felszerelés nagy mobilitást ad a használójának, ám ehhez kiváló egészségi állapotra és mozgékonyságra valamint egyensúly érzékre van szükség.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
2 990 Ft - 1 899 000 Ft
Kategória
Gyártó