Ingyenes szállítás 35.000 forintot meghaladó vásárlás esetén!

Szállítás

A Felhasználó által választott fizetési és szállítási módtól függően, a megrendelt termékek legkésőbb a megrendeléstől számított tizedik munkanapon kerülnek átadásra a szállítást teljesítő cégnek.

Ennek számítása a termékek készletén függ:

 Raktáron:

„Raktáron” lévő termék esetén, legkésőbb a megrendeléstől számított második munkanapon kerülnek átadásra a szállítást teljesítő cégnek.

 Rendelésre:

Ezeket a termékeket hetente egyszer (általában kedden) rendeljük be a beszállítónktól, 5-9 munkanap alatt megérkeznek hozzánk, és az ezt követő első munkanapon kerülnek átadásra a szállítást teljesítő cégnek.

 Előrendelhető:

„Előrendelhető” termék esetén, a megrendeléstől számított első munkanapon lefoglaljuk neked a terméket, majd a beérkezést követően ugyan úgy járunk el, mint egy „Raktáron” lévő termék esetén.

Amennyiben "Előrendelhető" terméket rendel, a rendelési összeg 20%-át előlegként fizeti ki, majd a termék megjelenését követően küldjük a díjbekérőt a további 80%-ról. Amennyiben a Vásárló eláll a vásárlástól a termék megjelenése előtt, az előleg teljes összegét visszatérítjük, ha a termék megjelenéséig nem teszi ezt meg, az előleget visszatartjuk. Amennyiben a megjelent termék nem jelenik meg a termékoldalon jelzett hónap utolsó napjáig, abban az esetben a Vásárló által kifizetett előleg teljes díját visszafizetjük.

 

FONTOS! Ha raktáron lévő, rendelhető vagy előrendelhető terméket egyszerre vásárolsz, alapesetben egyszerre küldjük ki a termékeket, amikor az utolsó megjelenésű termék is megjelent.

 

A termékek házhozszállítását az Express One Hungary Kft. végzi

A termékek csomagpontra történő kiszállítását a Packeta Hungary Kft. végzi.

Házhozszállítás ára: 1990 Ft.

Packeta átvevőhelyre szállítás ára: 1390 Ft.

Utánvételes kiszállítás esetén az utánvét ára: +500 Ft.

35.000 Forint feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk.